قندهای موجود در عسل:
گلوکز – فروکتوز – سوکروز – مالتوز- لاکتوز- مالتوز – ترهالوز – پانوز – سنتوز
اسیدهای آمینه موجود در عسل:
لیزین – هیستیدین – آرژنین – آسپارتیک اسید – ترونین – سرین – گلوتامیک اسید – پرولین گلایسین – آلانين – سیستین – والين – متیونین – ایزولوسین – لوسین – تیروزین – تریپتوفان – فنیل آلانین
مواد معدنی موجود در عسل:
پتاسیم – سدیم- کلسیم- منیزیم – آهن – مس – منگنز – کلر – فسفر – گوگرد – سیلیس
آنزیم های موجود در عسل:
دیاستاز – اینورتاز – گلوکز اکسیداز – کاتالاز – اسید فسفاتاز
مواد کم نیاز موجود در عسل:
کروم – ليتيوم- نیکل – سرب – روی – قلع – برليوم – وانادیم – زیرکونیم – نقره- باریم – گالیم – بیسموت – طلا- ژرمانیم- استراتييوم
ویتامین های موجود در عسل:
ریبوفلاوین – پانتو تونیک اسید – نیاسین – تیامین – پیرودوکسین – اسید اسکوربیک
چربی های موجود در عسل:
فسفولیپید – گلیسرید – استرول – اولئیک اسید لینولئیک اسید – لوریک اسید – استئاریک اسید
اسیدهای موجود در عسل:
استیکی – بوتیریک – سیتریکی – فور میک – گلو کونیک- لاکتیک – مالیکمالئیک – اگزالیک – سوکسینیک – پیر و گلوتامیک – پیرویک – تارتاریک
در کل بیش از ۱۸۰ ماده در عسل شناخته شده است که در بالا مهمترین آنها آورده شده است .